• Glamping

  Glamping is luxe kamperen met comfort van een hotel

  Glamping is een samenvoeging van het Engelse ‘glamorous camping’, kamperen in luxe met het comfort van een hotel. De stijlvol ingerichte tent, hut of lodge is van alle gemakken voorzien.

  Een glamping tent huren is genieten vanaf aankomst tot vertrek. De tent is opgezet en ingericht met alles wat je van een luxe vakantieverblijf verwacht. Naast stromend water (koud en warm), uitgebreide keuken en eigen wc met douche en soms zelfs een ligbad. Bij aankomst is het koffers wegzetten en direct genieten van het complete interieur en schitterende omgeving. Rij gezellig samen met familie of vrienden in auto of Huur busje naar de glamping, dan begint je vakantie bij vertrek.

  Glamperen in binnen- en buitenland

  De glamping is ontstaan in Engeland en verovert via Nederland inmiddels de rest van Europa snel. Zo vind je naast glamorous campings in Nederland ook luxe glamipings in Frankrijk, Italie Portugal en Spanje.

  Wanneer je volledig ingerichte tent op een mooie locatie staat met aangenaam klimaat en ook nog schitterend uitzicht biedt, ben je echt even helemaal weg. Je hebt hierbij waarschijnlijk een heel ander plaatje in je hooft dan bij kamperen met bungalowtent met partytent ervoor. Ook als je gewoon kamperen in tenten al leuk vindt, moet je zeker de glamping eens proberen. Grote kans dat je volgend jaar weer een luxe vakantie volgens het nieuwe kamperen boekt!

  Glamping verblijf

  Op de glamping heb je keuze uit verschillende mogelijkheden van comfortabel vakantieverblijf. Zo kun je een ingerichte tent huren waarbij vooral de volgende modellen luxe tenten populair zijn voor glamperen:

  • Safaritent
  • Tipi tent
  • Lodgetent
  • Mongoolse tent (ook wel Yurt of Mongoolse Ger genoemd)

  Kijk bij het tenten overzicht voor uitleg van verschillende modellen. Je kunt ook kiezen voor een luxe stacaravan of ingerichte boomhut als glampeerverblijf. Welk model je ook kiest, de inrichting is altijd compleet en comfortabel van uitvoering.

  Glamperen tent inrichting

  De ingerichte tent is voorzien van alles wat je in een hotelkamer verwacht en meer. Naast een vast goed bed voor iedereen is er een keuken en sanitaire inrichting. Het tentdoek is van bet beste materiaal voor langdurig gebruik. Ook zaken als wifi verbinding in de tent en televisie met veel kanalen ontbreekt meestal niet, zo hoef je op vakantie in het buitenland geen nieuws te missen.

  En wanneer niet standaard aangeboden, zijn deze extra’s zijn optioneel te bestellen. Kijk voor reserveren van goedkope aanbieding goed welke luxe standaard of optioneel is. In de kampeerwinkel hoef je zo alleen nog maar ontbrekende en handige kampeerartikelen te kopen.

  Back to Basic Glamperen

  Ook kun je kiezen voor bijzonder back to basic luxe kamperen, naast alle luxe ook volop rust om helemaal tot jezelf te komen. Dus wel alle gemakken van eigen sanitair en uitgebreide keukeninrichting, maar zonder communicatiemiddelen. Een tent huren zonder tv, nieuws en email is echt helemaal ontspannen. Gezellig kletsen samen met lekker drankje erbij, zo kom je pas echt helemaal tot elkaar en ga je weer opgeladen en uitgerust naar huis. Ook in luxe terug naar de basis kamperen is op de glamping mogelijk, zoek de beste aanbiedingen en boek online!

  Glamperen Kosten (Huurprijs in €)

  Hoeveel kost een weekje glamperen in luxe wel niet? De kosten en huurprijs zijn afhankelijk van je eigen wensen. Glamperen in Nederland kan al met een klein budget, maar met vliegreis naar exotisch oord lopen de kosten uiteraard snel op. Vergelijk de prijs bij verschillende organisators en bekijk alle glamping aanbiedingen online!

  Glamperen Ervaringen (persoonlijke eigen ervaring)

  Verblijf op de glamping wordt ook wel het nieuwe kamperen genoemd. Als je het eenmaal hebt meegemaakt, wil je volgend jaar vast weer genieten van al die luxe. Heb je zo’n vakantie uit eigen ervaring meegemaakt? We horen graag persoonlijke ervaringen van echte mensen. Laat hieronder nu je persoonlijke ervaring met glamperen weten hoe luxe het was, waar je verbleef en of je zelf nog vaker naar de glamping gaat! Bekijk ook het huurtent overzicht >>

  One thought on “Glamping

  • Ubuntu VPS schreef:

   Om specialist op het gebied van glamping te blijven, is Vacanceselect continu bezig met innovatie. Waar heeft onze klant nu behoefte aan? Op basis van deze wensen blijven we onze luxe accommodaties steeds door ontwikkelen. Zo hebben we inmiddels een heel uitgebreid aanbod.