• Tentdoek materiaal

  Tentdoek materiaal bepaalt kwaliteit

  Het gebruikte materiaal als tentdoek van de huurtent is sterk van invloed op het comfort tijdens je verblijf op de camping.

  Tenten worden  gemaakt van zowel natuurlijke stoffen als kunststoffen. Iedere groep kent zijn eigen voordelen en nadelen. Per groep is er weer keus uit verschillende materialen. Van de meest gangbare tentdoek stoffen voor tenten vind je hier de eigenschappen naar materiaalgebruik.

  Is dit je onnodig technisch? Ga dan gewoon door naar Tent Huren Overzicht!

  Grofweg zijn er 4 basismaterialen die voor standaard consumentententen toegepast worden. Ook een combinatie van verschillende materialen is mogelijk. Zo kan een tent bestaan uit verschillende materialen. Maar ook het tentdoek kan samengesteld zijn uit verschillende materialen voor speciale eigenschappen. Zo’n doek wordt door Tent merken soms uitgebracht onder eigen productnaam.

   

  Tentmateriaal: (naar tentdoek soort)

   

  Een specificatie met korte toelichting vind je onder gebruikte tentdoek materialen. Ontdek zo de voordelen van tentdoeken en nadelen van iedere stof. Hierbij is gebruikte materiaaldikte ook nog van invloed op de verwachte kwaliteit, dit principe gaat ook op voor de meeste partytenten.

  Het gebruikte tentdoek staat meestal niet op de website of folder van tentenverhuurders. Als je het graag wil weten kun je het gebruikte materiaal bij de verhuurder opvragen. Maar interessanter is deze informatie voor de kritische consument die zelf een tent kopen gaat. Ga hier terug naar het Tent Huren Overzicht.

   

  Categories: Uncategorized

  Tags: , ,

  Comments are currently closed.