• Tenten

  Tenten overzicht verschillende tent modellen

  Een compleet tenten overzicht met verschillende modellen te koop en tenten te huur aangeboden. Inclusief kenmerken van bijzondere tent uitvoeringen vergelijken met aankooptips.

  Veel populaire online aangeboden tenten te huur zijn nader beoordeeld op compleetheid, uitrusting en kwaliteit. Let zeker bij aankoop van een nieuwe tent goed op kwaliteit van het gebruikte materiaal en uitvoering van stokken, ritsen en haringen.

  Tent kopen of huren

  Naast uiterlijk en praktisch gebruik verliezen we natuurlijk ook de prijs niet uit het oog. Bij een tent kopen let je op andere details dan wanneer je een tent huren gaat voor gebruik tijdens een enkele vakantie. Enkele verschillen tussen tenten kopen en tenten huren gaan we dieper op in zodat voor aankoop vergelijken eenvoudig is.

  Tenten huren

  De huurprijs voor een tent huren is vaak per dag, midweek, weekend of (mid)week per heel seizoen opgegeven. Huurtenten moeten natuurlijk in het vakantiebudget passen. Goedkoop huren kan je vaak in het voorseizoen en naseizoen. Maar ook met bieden op vakantieveilingen en last minute vakanties boeken bespaart veel geld.

  Tenten kopen

  De eerste tenten aanbieding die je online tegenkomt blijkt niet altijd de beste aankoop te zijn. Kies binnen je budget de beste tent die je met dat geld kopen kunt. Van zorgvuldig afwegen wat je graag wel en absoluut niet hebben wil heb je straks jarenlang kampeerplezier. Weet dat prijs en kwaliteit in de tentenhandel vaak echt tot elkaar in verhouding staat. Vergelijk modellen en de prijs in verschillende kampeerwinkels, neem echt de tijd voor het kiezen van de beste tent.

  Overzicht tenten modellen

  Als online bezoeker kun je eigen ervaringen per soort tent, tenten verhuurbedrijf of kampeerorganisatie toevoegen. Lees en vergelijk meningen van huurtent gebruikers uit eigen ervaring. Een tent huren eerlijk vergelijken met de ervaringen van andere online bezoekers is zo heel gemakkelijk.

  • Partytent  6×3, 4×4 (4×8 huren of 3×6 partytent 4×4 kopen)

  • Safaritent (Nederland)

  • Tunneltent

  • Tipi tent (tipitent huren)

  • Pagodetent

  • Up Tenten (Easy Up Tent en Pop Up Tent)

  • Mongoolse tent (ook wel Ger of Yurt genoemd)

  • Bungalowtent

  • Festival tent (groot formaat voor feest en festivals)

  • Lodge tent (luxe ingerichte tent met sanitair en stromend water)

  • Bijzondere tenten

   

  Kijk bij de tenten die je zoekt, klik voor specificaties per soort of gebruikte Tentdoek materiaal direct door naar de volgende pagina. En vergelijk de beste uitvoering en tent huren prijzen online mogelijkheden in binnen en buitenland. Ook benieuwd welke tenten op de glamping staan?

  Ook praktische bruikbaarheid van tenten vergelijken is naast de huurprijs belangrijk voor het maken van beste keuze. Tenten met een strakke vorm en mooie kleuren ogen aantrekkelijk, maar het uiterlijk van de tent mag niet ten koste gaan van het gebruiksgemak. Weet dus precies wat je nodig hebt, denk hier over na voordat je naar een kampeerwinkel in de buurt gaat. Door goed oriënteren en online tenten vergelijken helpt bij het maken van de beste keus uit het grote tenten aanbod.

  Geld besparen (Tip)

  Bepaal voor jezelf wat doorslaggevend is voor jullie verblijf op de camping,  een tent kopen of liever een ingerichte tent huren. Weet vooraf goed waarvoor je de tent gebruiken gaat, enkele seizoenen vooruit denken bespaart veel geld. Je hoeft dan bij veranderingen niet telkens een nieuwe tent te kopen.

  Online tenten vergelijken

  Online huurtenten vergelijken helpt met ervaringen en kampeertips van andere vakantiegangers.  Onafhankelijk advies van gewone consumenten zoals jij is geschikt voor eenvoudig tent huren vergelijken uit het grote online aanbod. Vind de huurtent aanbieding die bij je past en reserveer direct online. Ga hier terug naar het tent huren overzicht.