• Meer tent merken

  Meer tent merken van bekende outdoor producenten

  Een tent van minder bekend merk hoeft bij voorbaat zeker niet minder van kwaliteit te zijn. Nederlandse tenten merken hebben afgelopen decennia een goede naam in kwaliteit opgebouwd.

  Hieronder zijn ook kleinere merken met een lange historie van vakmanschap en goede kwaliteit en hoogwaardig materiaal gebruik. Maar ook onder buitenlandse tentenmakers zijn merken met goede producten te vinden.

   

  Overzicht minder bekende Nederlandse tent merken;

  • Baco tenten (tunneltenten zonder scheerlijnen)

  • Redwood tenten

  • Bell tent (ultieme droomtent in ruimte en stijl)

  • Walker tenten (een van oudste voortenten-ateliers Nederland)

  • Gelert tenten

  Vergelijk het kleine merken overzicht van meer Nederlandse makers met die van internationale tent merken.

   

  Enkele Europese tent merken van buiten Nederland;

  • Franse Merken

  • Jack Wolfskin tenten (merk uit Frankrijk)

  • Cabanon tenten (naast stevig ook duurzaam, waterdicht en ademend)

   

  Een tent moet natuurlijk wel bij je persoonlijke smaak en budget passen. Wanneer je kiest uit een kelend merk zit het met de kwaliteit wel goed. Dit vergemakkelijkt verschillende modellen vergelijken en een keuze maken. Naast degelijke kwaliteit is er bij bekende merken de zekerheid van fabrieksgarantie.

  Bekijk het overzicht met tent merken, vergelijk prijs en materiaal kwaliteit. Voor goed vastzetten van de tent heb je afhankelijk van de grondslag geschikte haringen nodig. Als alternatief voor vakantie per tent kun je ook eens een Camper huren overwegen.

  Categories: Uncategorized

  Tags: , , , ,

  Comments are currently closed.

  2 thoughts on “Meer tent merken

  • Abc* schreef:

   Uw site is eenzijdig en gebaseerd op Bol.com
   jammer er zijn meer merken.
   Abc* is uw online webshop voor easy up vouw- tenten. We hebben een uitgebreide collectie, Recreatieve tenten , en Professionele tenten , maar ook de aanvullende Tent accessoires die kunt u in onze uitgebreide collecties terug vinden. Ons brede assortiment varieert van pop up lite tot zeer luxe, en van betaalbaar tot duurzaam. Op de site van abc* zijn alle vouwtenten actueel en op voorraad. We hebben de laatste modificaties en spelen in op de vraag van de klant. Bij al onze easyup’s kunt u bijpassende opties kopen. U kunt de easy up voor veel doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld: als partytent, marktkraam, motorsport, autosport, promotie tent, voetbal training etc. abc* heeft voor ieder wat wils. Profiteer van scherpe markt prijzen en wekelijkse aanbiedingen op onze tenten, ezup, tear aid, foldx, en vele andere merken. (* redactie modereert sluikreclame)

  • Hebergement web schreef:

   Met nog een half jaar te gaan hebben zich nu al bijna 360 merken aangemeld van diverse importeurs, fabrikanten en dealers. De beurs is hiermee al driekwart volgeboekt! Er zijn weer veel bekende, vertrouwde deelnemers maar ook nieuwkomers. We hebben nu al besloten weer drie expositievelden te gebruiken zodat maar liefst 180.000 m2 beschikbaar is voor stands, demonstraties, trekkerbehendigheid en testritten op de nieuwste trekkermodellen.