• Partytent

  Partytent huren in regio, tent verhuur woonplaats

  Een partytent huur je goedkoop in eigen regio bij partytenten verhuur in jouw woonplaats. Voor ieder feest de beste partytent te huur in kleur en ieder formaat, reserveer online.

  Een partytent in onmisbaar voor ieder feest in buitenlucht. Van barbecue met de buurtvereniging of verjaardagsfeest in eigen achtertuin, het zomerse weer in Nederland is onvoorspelbaar. Een partytent huren geeft de party organisator zekerheid dat het bbq evenement buiten altijd kan doorgaan zelfs bij regen en slecht weer.

  Afmetingen

  Partytenten zijn is diverse afmetingen in kampeerwinkels verkrijgbaar, het koppelen met regengoot van meerdere tenten aan elkaar is goed mogelijk. Zo ontstaat er een grote overkapping of juist een tent tent met allemaal gezellige hoekjes. Met een schetsje of plattegrond van het feestterrein opstelling en flexibel te koppelen partytenten is alles mogelijk!

  Standaard afmetingen

  Professionele partytenten zijn te huur in standaard afmetingen, dit zijn 3×3, 4,5×3, 6×3 en 9×3 meter.
  Goedkope partytenten koop je in deze afmetingen; 2×2 m, 2,5×2,5, 3×3 meter, 4×3 en 3×6 meter formaat.

  Goedkope partytent

  Het verschil tussen een professionele partytent en een goedkoop tentje is te verklaren door verschil in kwaliteit van het gebruikte materiaal. Het doek van een goedkope partytent is vaak gemaakt van katoen of pvc. Gebruikte materiaaldikte is dun en windbestendigheid gering. Let in de kampeerwinkel zeker op bij tenten met dun katoenen doek, dit is vaak niet waterdicht. Tenten van gerenommeerde verhuurbedrijven zijn altijd goed waterdicht, dit is bij particulier tent huren niet vanzelfsprekend.

  De stokken bij een goedkope uitvoering zijn van kunststof of dun metaal waaronder ook verbindingen als hoekstukken en koppelstukken. De kwaliteit van koppelingen zijn bepalend voor de stabiliteit en duurzaamheid van je partytent. Duurdere feesttenten hebben hebben stokken van aluminium, inclusief hulpstukken van aluminium. Bezorgen is vaak niet mogelijk, zelf tenten ophalen met Gehuurde aanhanger biedt voldoende ruimte.

  Professionele partytent

  Wat is het verschil tussen een goedkoop tentje en een professionele partytent. Natuurlijk is er een groot kwaliteitsverschil in het gebruikte materiaal. Het doek is van dik PVC, PE (polyethyleen), polyester (zie eigenschappen nylon) of zelfs uitgevoerd als een aluminium tent. Een dure partytent uitvoering van hoge kwaliteit zoals gebruikt door het tenten verhuurbedrijf kan harde wind doorstaan. Deze tenten zijn bij juiste verankering zelfs geschikt voor strandfeesten, seizoensplaatsen en kunnen maximale weersinvloeden tot windkracht 8 a 9 tot 10 doorstaan. Naast vervaardiging uit dik materiaal en hoge stabiliteit zijn professionele partytenten brandvertragend uitgevoerd.

  Een vlamdovende tent uitvoering is vanwege veiligheid vaak door Brandweer vereist in vergunningen voor grote feesten. Deze uitvoering is exclusief verkrijgbaar bij de betere kampeerwinkel.

  Extra’s

  Let op of de tent geleverd wordt met of zonder zijwanden, denk vooraf na hoeveel dichte wanden je op de locatie nodig hebt. Soms zijn enkele of meer wanden standaard open, als optie kun je extra zijwanden huren of kopen. Schenk aandacht bij een goedkope partytent van dun katoen, deze zijn vaak niet waterdicht. Als oplossing is er een waterdichte regenhoes voor over het dak te huur of als oplossing te koop. Deze opties kosten extra geld, hou hiermee rekening bij reserveren, geef je wensen voor extra’s bij bestellen op. Dit is waarschijnlijk ook te koop in de plaatselijke kampeerwinkel.

  Ga je met grote groep vrienden op vakantie? Dan is met meerdere personen een Busje huren voor vakantie extra feest!

  Tent Uitvoeringen

  Partytenten zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, en per uitvoering weer naar gebruikte materiaalkwaliteit te onderscheiden. De volgende meest gangbare en beste verkochte tentmodellen zijn bij het lokale partybedrijf ook te huur.

  Populaire partytent modellen:

  • Pagodetent
  • Easy up tenten (met gedeeltelijk vouwframe of volledig vouwbaar)
  • Vouwtenten (inklapbare tenten, ook wel easy up genoemd)
  • Paviljoen (luxe partytent met elegante aankleding)
  • Partytent met zijwanden (1-zijdig of met 2, 3 en 4 dichte wanden)
  • Verkooptenten met reclame opdruk (voor commercieel marketing gebruik)

  Kijk voor meer uitvoeringen en modellen bij tenten en overzicht met bijzondere tenten. Wat is de beste partytent uitvoering? Bepaal aan de hand van toepassing en hoeveelheid verwacht gebruik zelf wat je nodig hebt, vergelijk prijzen in de kampeer winkel.

  Kleuren

  Voor de tentkleuren geldt precies hetzelfde als genoemd bij de verkrijgbare modellen, er is veel kleurkeus. Partytenten zijn in effen tinten als kleurpatronen en gekleurde vlakken te koop. Momenteel zijn deze kleuren gangbaar en worden veel verhuurd:

  • Wit (standaard catering tent, ook gebruikt bij bruiloft en stijlvolle begrafenis tent)
  • Zwart (trendy kleur, maar ook geschikt bij uitvaartdienst afdak en begrafenis tent)
  • Grijs (onopvallende kleur die in veel situaties goed past, stijlvolle evenemententent)
  • Groen (camouflage voor natuur spotten, ook in groen-wit gestreept)
  • Ecru (mooie kleur voor luxe paviljoens op events)
  • Taupe kleur tent (stijlvolle kleur voor bruiloft, opening en hip feest)
  • Transparant (doorzichtige tent voor zien en gezien worden op evenementen)

  Ingerichte tent huren

  Een huurtent kun je compleet met alle benodigde party inrichting bestelen. Denk aan tafels, stoelen, gezellige aankleding en verlichting. Optioneel met Audio en video Apparatuur te huur of inclusief compleet verzorgde catering en warm buffet.

  Partytent huren of kopen

  Wie beter een tent kopen of partytenten huren hangt af van je persoonlijke situatie en verwacht toekomstig gebruik. Als je de tent regelmatig gaat opzetten zal kopen de meest voor de hand liggende optie zijn. Je kunt dan nog kiezen uit een goedkope tent of dure van hogere kwaliteit doek. Een tent voor jaarlijks evenement als buurtvereniging, schooldag, promotietent of groot feest thuis is het huren van een partytent wellicht een goede optie.

  Partytent huren

  Zoek een tenten verhuurbedrijf in regio Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Enschede, Almere, Nijmegen en Amsterdam online! In de provincie een tent huren kan goedkoop in Groningen, Noord-Brabant, Utrecht, Friesland, Overijssel, Drenthe, Zeeland en Limburg. Een tent voor vakantie in België kun je voordelig kopen of huren in Antwerpen.

  Partytent kopen

  Partytenten zijn te koop bij landelijke winkelketens Blokker, Kwantum, Action en groothandels Makro en Sligro (non food aanbieding). En zie reclames van bouwmarkten als Praxis, Karwei, Formido, Multimate, Hornbach en zie actuele aanbieding partytent Gamma. Natuurlijk kun je ook in de kampeerwinkel een partytent kopen.

  Zeker wanneer je meerdere tenten koppelen gaat, of de tent liever laat opzetten door professionals is een tent huren de beste optie. Bekijk meer tent modellen en kies voor speciale gelegenheden uit bijzondere tenten.